Av
den
3 juni 2021

När mommo gjort en alldeles egen väska med en massa olika nya grejer

“Hmm vad finns det mer?”

“Åh en oöppnad tandborste, spännande!”

Det här var så poppis så det leker vi ofta. Noelle älskar att plocka i och ur saker ur olika väskor och  påsar.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  3 juni 2021

  Hon brås förstås på mig, jag gillade också att plocka ut och in. ölflaskor längst ner i skafferiet hos min momi! Har dom berättat….<3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 77
 • 3 293
 • 398 635
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök