Hälsa & Livsstil

Ledig idag!

Av
den
3 april 2009

Skönt med en ledig dag, imorgon är det jobb igen. Och solen skiner – Wihooo! 8)

Igår efter jobbet åkte vi till ÖB och köpte ett gäng kompostgaller och monterade som ett staket ute vid altanen. Så nu kan vi släppa ut valparna när som helst utan risk för att de smiter. Perfekt!
Jag har skottat bort den värsta snön på baksidan, det fanns ett rejält lager.. Blä, nu vill jag bli av med all snö!

Idag när Jonas slutar jobbet ska vi låna firmabilen så att vi kan röja lite på altanen. Det blir ju gärna så under vinterhalvåret att altanen fungerar som förråd/soptipp!
När man bor så trångt som vi gör och vindsförrådet redan är knökfullt så finns inte så många alternativ…

Men nu ska det rensas, gamla möbler och en massa kartonger och annat skräp ska slängas. Sen kan jag äntligen sätta mig ute i solen och titta på valparna som leker! 🙂

Senare på eftermiddagen väntar en tur till mamma i Ludvika där vi ska hämta en cykel. Jag ska få låna mammas cykel eftersom hon ändå inte kan cykla med sina dåliga fötter så nu ska jag börja cykla till och från jobbet är det tänkt. 😀
Inget nytt busskort denna månad alltså! Vi sparar pengar och jag får gratis motion… Kanon!

Nähä, om man skulle ta och sätta lite fart. Jag ska röja lite här hemma innan Jonas kommer. Och så borde jag jobba en del med…
Dagarna är alldeles för korta – speciellt mina lediga dagar!!

Önskar er en bra dag i solen! Nu är det snart helg!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 199
  • 1 854
  • 401 147
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök