Vardagsliv

Ledig dag

Av
den
7 september 2016

Vilket väder!!! Och jag är ledig! 🙂

Jag tänkte ju starta morgonen med sovmorgon men vaknade klockan sex! Vafaan!?

Unnade mig iallafall en lugn morgon i sängen med en bok och en kopp kaffe innan det var dags att hoppa i duschen. Åkte till Ica för att hämta maten som jag beställde igår. Väl hemma upptäcker jag att jag fått med mig fel fryspåse hem, inte hade jag beställt 4 påsar chicken nuggets! Så det var bara att vända om och åka och hämta rätt påse. Fick en chokladask som plåster på såren.

Dan och jag köpte kinamat i vagnen vid Ingarvet och tog med oss det till Bojsenbadet där vi satt ute på bryggan i solskenet och åt.

Nu ska jag rensa i kyl, frys och skafferi, vika och hänga tvätt och laga chili von carne till middag. Dagen kommer att svischa förbi och imorgon är det dags för jobb igen. Nåja, tiden får gärna gå fort nu för om 2 veckor åker vi äntligen! 🙂

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 226
  • 857
  • 404 602
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök