Av
den
30 september 2013

Idag börjar jag äta enligt LCHF igen. När Tobbe och jag träffades började jag att slarva och sen blev det det klassiska kvällsmyset var och varannan kväll, med en massa gotta.
Onödigt! Och jag blir så lätt fast i sockerberoendet.

Jag mår bra av att äta LCHF och jag tror inte att socker är bra för kroppen, iallafall inte i så stora mängder som de flesta av oss faktiskt får i sig, framför allt jag.
Och med alla mina olika krämpor så vill jag göra vad jag kan för att må bättre, dvs sluta röka och äta bättre. Går jag ner i vikt är det också ett stort plus.
Just nu kan jag inte motionera överhuvudtaget så jag hoppas att jag åtminstone inte går UPP av att vara så stillasittande som det blir just nu!

Storhandlade i helgen så nu har vi frysen och kylen full med mat, både LCHF-anpassad mat och “vanlig” mat till de andra. En matlista för hela månaden har skapats med hjälp av min suveräna app “Paprika”

 

Matlista för hela månaden, visst låter det gott!?
 

Dagens middag:
 

Idag beställde jag hem lite varor från LCHF-butiken så snart kan jag baka mitt eget LCHF-bröd mm
 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  30 september 2013

  Pommes och bröd, himlar med ögonen, det är väl inte LCHF? Alla andra recept du skrivit saknar tillbehör? Vad äter du till allt kött? Blomkål varje dag? hihi, pussis

  • Svara

   Saija

   30 september 2013

   Haha pommes och bröd är ju till de andra, själv äter jag någon grönsak till, eller inget alls, beroende på vad det är 🙂 Därför har jag inte skrivit i några tillbehör… De andra får äta mkt potatis, ris och pasta, om de vill förstås.
   Fast jaaa, blomkål ÄR gott 😉
   Pussis

 2. Svara

  mamma

  30 september 2013

  oki, fiberhusk och mandelmjöl…fick sin förklaring, men POMMES??

  • Svara

   Saija

   30 september 2013

   Trögo! Till de andra! 😉

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 200
 • 1 854
 • 401 159
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök