Produkttester

L’atelier premium chokladkakor

Av
den
5 november 2017

Vad sägs om lite vardagslyx?
Jag har fått testa nya L’atelier, en premiumchoklad med hela bär och nötter. Denna nyhet innehåller endast naturliga ingredienser och finns i tre varianter: mörk choklad med blåbär, mörk choklad med russin och mjölkchoklad med tranbär och jag testade den mörka med blåbär.

L'atelier premium chokladkakor
  • Smak
  • Utseende
  • Förpackning
3.3

Sammanfattning

Den här chokladen ser exklusiv och lyxig ut både på utsidan och när man öppnar upp den. Jag gillar verkligen hur de har lagt i nötterna och russinen hela i chokladen och inte täckt dem. Det är verkligen rejält med fyllning i men chokladen är inte god! Kanske är den ljusare chokladen godare?
Extra plus för att den inte innehåller palmolja!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 160
  • 2 467
  • 405 263
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök