Humor, Skoj & Tänkvärt

Läs till slutet

Av
den
14 juli 2021

SEX SEX.. SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SE SEX SEX SEX.. SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX.. SEX.. SEX.. SEX.. SEX..

Jag vet redan 4 saker om dig:
1) Du läste inte hälften av orden ′′ SEX ′′
2) Du märkte inte att en av dem är skriven med ′′ B ′′ 🤦🏾 dumskalle.
3) Du gick tillbaka för att kolla vilken som var med ′′ B “, och du insåg att det var lögn.
4) Du är lite irriterad och ändå skrattar du åt att jag lurade dig…

Och nu vet jag 10 andra saker om dig:
1) Du läser detta.
2) Du är mänsklig.
3) Du kan inte säga ′′ P ′′ utan att skilja på dina läppar
4) Du försökte precis.
6) Fortsätter att läsa.
7) Du skrattar åt dig själv. 😎 Och du var så upptagen med att skratta att du hoppade över den 5.: e frågan utan att inse det.
9) Du gick tillbaka för att se vad den 5.: e frågan är, men det finns ingen. 😉
10) Du skrattar igen.

OM DET ÄR sant, sätt in det (gör en kopia, håll dig till din moral och få folk att skratta.)
För skratt är den bästa medicinen för dig, mig och alla andra 🥰❤️😂

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 181
  • 2 490
  • 403 123
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök