Hälsa & Livsstil Produkttester Webbigt

Läppstift från Loréal Beauty Board

Av
den
14 april 2018

Jag har fått hem 5 stycken läppstift från Loréal genom deras Beauty Board. Jag fick välja färger själv, tyvärr la de ner fel så jag fick aldrig Rose Tendre men jag fick istället två stycken Mokka Chic och det gjorde inte så mycket eftersom jag verkligen gillade den.

Color Riche Lipstick Matte Addiction 633 Mokka Chic

Prisvärt. Krämigt. Man får applicera om några gånger på en dag men det gör inget. Har allt man behöver i ett läppstift.
Det går att stryka på i bara farten då man vill fräscha upp sig snabbt utan spegel.
Hållaren ser verkligen lyxig ut.

COLOR RICHE SHINE ADDICTION 905 Bae Holographic

Rätt mängd skimmer för att man ska se fräsch ut. Att ha som den är på läpparna eller ovanpå ett annat stift. Rekommenderar starkt.

Color Riche Lipstick 303 Rose Tendre
Den här fick jag aldrig hem, de hade nog lagt i fel för jag fick två stycken av en annan istället.

Color Riche Lipstick Matte Addiction 634 Greige Perfecto

Ett perfekt statement läppstift, passar lika väl till fest som till vardags. Läpparna blir väldigt mjuka också.

Color Riche Lipstick Matte Addiction 103 BLUSH IN A RUSH

Som en blandning av läppstift och läppglans, ett lager ger lätt färg och 3 lager täckning. Sitter bra och ger mjuka läppar. Med lätt täckning av läppenna under sitter det stenhårt. Torkar inte ut heller. 

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 44
  • 749
  • 352 566
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök