Långtråkigt…!

saija

Ligger i sängen med datorn i knät och med morgonens första kopp kaffe bredvid mig. Har precis fått iväg Paulina till skolan trots att hon vaknade med huvudvärk och inte alls var sugen. Då får man en huvudvärkstablett, sova 45 min till och sen är det dags att åka!

jobb Igår började Tobbe jobba så nu har jag ingen att umgås med på dagarna. Börjar tröttna rejält på att bara sitta här hemma. Det finns i snitt 1-2 jobb i veckan som jag kan söka och jag antar att det är ganska många hundra sökanden på dom. Jag har inte en chans! :thumbsdown:

Det är så störande för jag VET ju vilken tillgång jag skulle vara! Kan låta skrytsamt men på den punkten är jag faktiskt ganska självsäker. Är det bara min typ av arbete så ger jag allt!
Drömmen är att jobba med sociala medier, att hjälpa företag att nå ut till både befintliga och nya kunder med hjälp av hemsida, blogg, facebook, twitter, instagram, tävlingar, reklam mm.

Men allt inom reception, kontor och liknande är intressant.

Önskar att jag kunde få en praktikplats någonstans så att jag kunde få möjligheten att få in en fot den vägen (så som jag fick jobbet på Djurmagazinet för många år sedan tack vare Camilla)
Men arbetsförmedlingen har sagt nej.
Fattar inte riktigt, tycker de att jag bara ska sitta här hemma och rulla tummarna? Studera får jag inte heller…
Suck!


fritidIgår kom jag iallafall igång med träningen igen efter en veckas förkylning. Det gick bättre än vad jag trodde även fast jag tog det ganska lugnt.
Men usch för att åka och träna vid den tiden, 17-18. Det var smockfullt!
Så i fortsättningen tränar jag utan Tobbe. Passar på att göra det mitt på dagen när alla ändå är hemifrån och det är lugnare på gymmet.


Dags att ta tag i dagen. Ge hundarna mat, rasta dem. Bädda, vika lite tvätt, diska. Åka och träna. Hem, ut med vovvarna. Laga mat, äta, hänga tvätt. Osv… En husmors göra 


Gilla
Gilla Älska Haha Wow Ledsen Arg

 1. mamma
  4 februari 2014 at 11:05

  Tänk om jag kunde sätta mig i en helikopter och komma över o fika <3

 2. Kajsa
  KajsaSvara
  4 februari 2014 at 19:04

  Synd att du inte kan komma hit 🙁
  Kramisar

 3. m i l l a h . s e
  5 februari 2014 at 09:30

  Förstår din tristess…. Hoppas du hittar nåt snart! :kiss:

Lämna ett svar

Namn*
Email*
Hemsida
Meddelande*

Du kan använda dessa HTML-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>