Hälsa & Livsstil

Långtråkigt…!

Av
den
4 februari 2014

Ligger i sängen med datorn i knät och med morgonens första kopp kaffe bredvid mig. Har precis fått iväg Paulina till skolan trots att hon vaknade med huvudvärk och inte alls var sugen. Då får man en huvudvärkstablett, sova 45 min till och sen är det dags att åka!

jobb Igår började Tobbe jobba så nu har jag ingen att umgås med på dagarna. Börjar tröttna rejält på att bara sitta här hemma. Det finns i snitt 1-2 jobb i veckan som jag kan söka och jag antar att det är ganska många hundra sökanden på dom. Jag har inte en chans! :thumbsdown:

Det är så störande för jag VET ju vilken tillgång jag skulle vara! Kan låta skrytsamt men på den punkten är jag faktiskt ganska självsäker. Är det bara min typ av arbete så ger jag allt!
Drömmen är att jobba med sociala medier, att hjälpa företag att nå ut till både befintliga och nya kunder med hjälp av hemsida, blogg, facebook, twitter, instagram, tävlingar, reklam mm.

Men allt inom reception, kontor och liknande är intressant.

Önskar att jag kunde få en praktikplats någonstans så att jag kunde få möjligheten att få in en fot den vägen (så som jag fick jobbet på Djurmagazinet för många år sedan tack vare Camilla)
Men arbetsförmedlingen har sagt nej.
Fattar inte riktigt, tycker de att jag bara ska sitta här hemma och rulla tummarna? Studera får jag inte heller…
Suck!

 

fritidIgår kom jag iallafall igång med träningen igen efter en veckas förkylning. Det gick bättre än vad jag trodde även fast jag tog det ganska lugnt.
Men usch för att åka och träna vid den tiden, 17-18. Det var smockfullt!
Så i fortsättningen tränar jag utan Tobbe. Passar på att göra det mitt på dagen när alla ändå är hemifrån och det är lugnare på gymmet.

 

Dags att ta tag i dagen. Ge hundarna mat, rasta dem. Bädda, vika lite tvätt, diska. Åka och träna. Hem, ut med vovvarna. Laga mat, äta, hänga tvätt. Osv… En husmors göra 

 

Taggar

7 februari 2014

LIKNANDE INLÄGG
3 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  4 februari 2014

  Tänk om jag kunde sätta mig i en helikopter och komma över o fika <3

 2. Svara

  Kajsa

  4 februari 2014

  Synd att du inte kan komma hit 🙁
  Kramisar

 3. Svara

  m i l l a h . s e

  5 februari 2014

  Förstår din tristess…. Hoppas du hittar nåt snart! :kiss:

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 58
 • 1 752
 • 392 916
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök