Vardagsliv

Längtan efter våren…

Av
den
21 februari 2017

Alltså, att vakna halv fyra på natten av ännu en mardröm och upptäcka att det snöat minst en decimeter…! 😟
Jäkla skit, jag vill ju ha vår, NU!
Nåja, fick ju lite sol idag iallafall…

Det finns så mycket att se fram emot i vår men just nu längtar jag mest efter att dottern ska fylla 18!

Ett bad, tända ljus, datorn i knät. Kvällen blev helt ok ändå…

Och världens bästa nattsällskap! 😍

Godnatt!

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 216
  • 2 467
  • 406 295
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök