Vardagsliv

Längtan efter våren…

Av
den
25 mars 2018

Vi har såna extrema snömängder just nu men äntligen börjar det kännas som om våren är på gång!

Idag ska det bli 5-7 plusgrader och SOL!

Vägarna är nu snöfria och folk har tydligen börjat använda tofflor redan (dock med strumpor i!) 😂

Kolla veckans väder! Yihaaa!
Jag hoppas att gångvägarna snart blir helt snö- och isfria, det är såååå jobbigt att först gå i slasket och bli dyngsur på dagen för att på kvällen när det frusit på gå på stenhård knagglig snö- och isblandning.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  28 mars 2018

  Jaa, gissa om jag också hatar detta, sparken funkar inte längre för stora vägarna är torra så jag får lyfta och bära eländet. Men så här är det ju varje år, bara värre än vanligt i år. Idag efter promenaden till byn hade Blinka hela magen full av grus och is, i stora tappar! Var tvungen att slänga ner henne i badkaret. Hon tycket det var skönt att bli av med alla kokor.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 237
 • 2 332
 • 433 302
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök