Vardagsliv

Lång dag

Av
den
22 oktober 2010

Idag blev det tidig väckning. Simon och jag åkte till lasarettet för återkontrollen och de röntgade honom till att börja med. Handen hade läkt jättefint.
Efter läkarbesöket beslutades att han ska opereras igen. Den här gången ska de öppna upp handen och ta ur både plattorna och skruvarna. Och så ska han få en remiss till en neurografi.

När vi var klara smet vi över till medicinska avdelningen på akuten för att säga hej till mamma som är inlagd där. Hon satt påklädd och klar, redo att åka hem, och väntade på att Hasse skulle hämta henne.
Men så blev det inte! Hon är kvar tills imorgon.

Måste kännas hemskt skumt att åka in till ögonkliniken för ett återbesök efter en regnbågshinneinflammation och sen hamna på akuten, inlagd, med möjlig blodpropp! :shocked:
Tänker på dig mamma!

Sen åkte jag hem och hann inte mer än att rasta vovvar innan det var dags för nästa inbokade möte på Benjamins skola. Det är jobbigt att ha en ledig dag!

Jonas kom hem och vi åkte och hämtade firmabilen och åkte till Byggmax. Köpte reglar, isolering, skruv, gipsplattor mm i mängder.
Nu ska vi äntligen börja fixa Benjamins och Paulinas rum och sätta upp en vägg! Yihaa! :thumbsup:
Tanken är att Jonas och Simon ska börja redan imorgon när jag är på jobbet och sliter.

Vi hittade en dörr inklusive karm på Blocket som vi fick för 300 kronor. Så nu har vi allt vi behöver!
Förutom spackel, färg och tapeter till väggarna, golv och möbler mm, men det kommer… Nu är vi ett steg på vägen iallafall!

 

 

Taggar

22 oktober 2010

23 oktober 2010

LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Kajsa

  22 oktober 2010

  Ojojoj, vicken dag :tongue:

  Men du vad härligt att ni äntligen ska kunna bygg väggen i Paulinas och Benjamins rum. Jag vet ju hur länge ni har önskat att kunna göra det. Hoppas vi kommer få se bilder från byggandet och så :thumbsup:

  Kramisar

 2. Svara

  Linda

  22 oktober 2010

  Vad skönt att det gått så bra med handen :thumbsup: Mindre skoj med din mamma där :thumbsdown:

  Härlig du är tjejen. “Så nu har vi allt vi behöver!” förutom det och det och det och det…. 😆

  Massa kramar :heart11:

 3. Svara

  Gabriella

  22 oktober 2010

  Som jag skrev på FB så är det bra att Simon äntligen får hjälp!! :thumbsup:
  Vad trist med din mamma.Hoppas hon blir bra snart.
  Kram!

 4. Svara

  Tette Merio

  23 oktober 2010

  Nämen?!? :-O Misstänkt blodpropp i ögat då? Läskigt! Hälsa mamma din från mig, när du pratar med henne nästa gång!
  Kram/Moster Tette.

  (Ps. Vill inte vara neggo (men jag är det ofta ändå, hahaha) men … din sida är fortfarande jävligt segladdad. Har klockat din, din mammas och Milos sidor – eftersom de tre är de segaste av alla jag besöker – din tar 8 sek att få upp ramen på – ytterligare några sekunder för innehållet. Milos tar 7 sek och din mammas hela 12 sekunder! 😮
  Vet inte vad ni har på era sidor som orsakar detta för andra sidor jag besöker (oavsett om det är WP eller “vanliga”) tar bara knappt en sekund att ladda fram. Mysko.)

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 156
 • 739
 • 403 003
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök