"Jobbigt" Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Lång dag med jobb och utbildning

Av
den
26 januari 2017

Idag blir det sån där monsterdag. Väckning 04.45, bussen gick klockan 6, och jag började jobba klockan 7. Jobbar till 15.30 och sen är jag ledig i 1 1/2 timme. Klockan 17 börjar jag en utbildning som varar till klockan 20. Hemma 21.15. Puuuh!

I förrgår lyckades jag glömma mina glasögon hemma när jag åkte till jobbet, det blev en väldigt jobbig dag! Det var som att se i dimma och allt tog nog dubbelt så lång tid och självklart smög sig huvudvärken på framåt eftermiddagen. Jag ska ALDRIG mer glömma dom!
Jag ska få glasögon från jobbet, sk terminalglasögon, men de ligger visst i upphandling så jag måste ligga ute med pengar och det har jag inte råd med just nu. Så det är extra viktigt att jag kommer ihåg att ta med mina egna hemifrån varje dag.

Igår var jag ledig. Dagen ägnades till handling och matlagning. Började ju äta LCHF igår igen och jag lagade ett gäng matlådor med fläskytterfile, bacon, halloumiost och broccoli. Bakade även dubbel sats av “Tjockkockens ostplättar”, perfekt substitut för bröd!

Nu ska jag jobba vidare en stund.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 57
  • 2 591
  • 402 394
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök