Vardagsliv

Lång dag

Av
den
24 april 2015

 

Efter en lång dag är jag äntligen hemma.
Har varit på kontoret och jobbat, lunchat på Dalasalen och sprungit på stan och förberett för festen imorgon.

Munnen gör fortfarande konstant ont men tar jag mina tabletter var tredje timme så kan jag åtminstone hålla det i schack.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, mycket välbehövligt efter en tung vecka med alldeles för lite sömn. Paulina och jag ska mysa ner oss i soffan…

Mys men samtidigt jobbigt. “Hans” plats i soffan är tom och saknaden gör sig extra påmind när jag sitter och varvar ner. Det är så mycket enklare när jag håller mig konstant sysselsatt.

Får se om jag orkar skriva av mig lite ikväll… Skulle behövas…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 202
  • 1 485
  • 350 798
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök