Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Lämnade Vanessa i skolan!

Av
den
26 januari 2019

Natten mellan måndag och tisdag skulle vi ha Vanessa då hennes lillebror skulle in på operation. Det är första gången sedan hon började i skolan som vi skulle ha henne en vardag så på måndag eftermiddag åkte jag och Paulina och hämtade henne på fritids efter jobbet.

Smet in på Hemköp på vägen hem och sen åkte vi hem och lagade kyckling med pommes till middag. Efter att ha ritat med blåspennor och spelat “Den försvunna diamanten” några gånger så var det läggdags och damen somnade på ungefär 3 minuter.

Jag och Paulina gick upp halv sex i vanlig ordning men Vanessa fick sova till halv sju, lilla sömntutan! Efter frukost och påklädning var det dags att ta bussen till skolan.
Tänk att hon redan går i skolan, det är helt galet!
Och om bara någon vecka fyller hon sju år!

I torsdags kväll skickade Vanessas mamma kort till mig på en liten tjej som hade önskat att få raka ena sidan av håret. En stund senare ringde Vanessa på videosamtal och visade.
Snyggt!
Det är farmors tjej det, som går sin egen väg och gör det hon vill och tycker om! 😍

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 64
  • 2 591
  • 402 686
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök