Livet som farmor och mormor

Läkarbesök och vaccinering

Av
den
10 mars 2021

Igår var det dags för ett återbesök på BVC och på schemat stod både läkarbesök och vaccination.

Noelle måste ju få prova gungan i väntrummet

Besöket gick bra, läkaren undersökte Noelle och hon fick en okej-stämpel. Hon har vuxit en del på en månad, både på längden men framför allt på bredden
Den lilla tjejen har blivit en knubbis.
Vaccinationen gick bra men självklart blev hon ledsen, inte så skönt att bli stucken med två nålar i benen

På vägen hem… En alldeles vit kompis Han(?) verkade trivas bland sina polare trots sin annorlunda färg.

Efter en tupplur i vagnen

Kvällen och natten gick bra, ingen feber eller andra biverkningar efter vaccinationen.

Glad tjej!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 228
  • 896
  • 393 108
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök