Vardagsliv

Läkarbesök och promenad med vårtecken

Av
den
16 mars 2017

Gick fram och tillbaks till Vårdcentralen idag. Nu är det verkligen knepigt väder, man har ju ingen aning om hur sjutton man ska klä sig!?
Vinterjacka – för varmt, Vårjacka – blåser rätt igenom.

Nåja, jag var iallafall glad åt att snön, och isen, hade tinat rejält på gångvägarna. Bland det värsta som finns för kroppen är att gå på halt underlag!

På vägen hem såg jag de första knopparna också! Det och att faktiskt dag för dag se hur snön tinar bort ger mig vårkänslor, äntligen! Hoppas bara att måendet i övrigt kan bli lite bättre så att jag kan njuta ordentligt av min favoritårstid.

Läkarbesöket gick… som väntat ungefär. Skriver nog mer om det i ett låst inlägg. Men förändringar kommer det att bli, på många plan, med babysteps…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 57
  • 1 752
  • 392 913
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök