Mat, Bak & Recept

Kyckling och spetskål – LCHF

Av
den
22 februari 2021

Enkelt och gott och första gången jag tillagade spetskål.

Färdiga kycklingklubbor och delad spetskål med salt, peppar och en skvätt citronsaft på.

In i ugnen i 20-30 minuter – klart!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
Follow



Statistik
  • 106
  • 787
  • 356 471
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök