Kusinträff nummer 2

Livet som farmor och mormor
Av
den
7 december 2020

Malva och Freja har varit i Falun i helgen och hälsat på sin familj och igår innan hennes tåg hem till Stockholm skulle gå passade vi på att ses på en fika i stan.
Så himla mysigt att få träffa båda bebisarna samtidigt!

Paulina myser med sitt syskonbarn

Kusinerna, Freja och Noelle

Malva och Noelle

Freja på väg hemåt

 

+3
Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  7 december 2020

  Sötnosar 🥰

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 54
 • 1 037
 • 156 654
 • 2 256
 • 4
 • 2 908
Sök