Livet som farmor och mormor

Kusindejt i stan

Av
den
29 april 2021

För nån vecka sedan träffade vi på Malva och Freja en snabbis i stan innan de skulle åka hem till Stockholm igen.

Kusinerna

Noelle: “Jag måste ju få smaka lite på dig…”

Noelle: “Har du ätit gröt idag?”

Freja: “Hjääälp mamma, hon äter upp mig!”

Noelle: “Luuugn, jag SMAKAR bara”

Noelle: “Ok kompis, jag ska sluta äta på dig men en klapp får du”

 

 

+3
Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 109
  • 949
  • 282 707
  • 2 390
  • 5
  • 3 158
Sök