"Jobbigt" Vardagsliv

Kundbesök/Utbildning i Solna

Av
den
26 augusti 2018

I onsdags morse var det tidig väckning! Klockan ringde klockan fyra, miss i nassen, och klockan sex gick tåget mot huvudstaden.
Min kollega Simon och jag åkte från Falun och i Borlänge hoppade min andra kollega Maria på.

Det var riktigt kallt då jag klev upp, bara 3 grader, det märks att hösten är på ingång och jag välkomnar den, faktiskt!

Kom fram till Stockholm och tog oss vidare till Solna och lämnade in väskorna på hotellet innan vi gick till stadshuset där vi skulle ha vår utbildning.

Vi har alltså fått en ny kund på jobbet, Solna Stad, och vi ska besvara samtal till deras servicecenter. Det ska bli väldigt kul och spännande, speciellt eftersom det är den första kunden jag är med på från första början.

Vi började med några timmars utbildning med Emma och Peter och vi fick lära oss en del om Solna. Bland annat att staden är ganska liten till yta men har en väldigt tät befolkning.

Sen väntade lunch och vi hittade en fantastisk buffé och jag och Maria jublade 😀

Efter lunchen fortsatte vi med genomgång och utbildning och när vi var klara för dagen checkade vi in på hotellet.
Vi fick ett varsitt litet hörnrum på ett varsitt våningsplan och det var nog det minsta rum jag sett! Inte för att det gör mig något och det var fräscht och rent. Däremot kunde badrummet ha varit en aningen större. När jag satt på toa fick jag ha ena armen i handfatet, haha! 😬🤪

Efter utbildningen satte vi oss på ett cafe och gick igenom dagen och eftersom jag ändå befann mig i Solna krävde jag att få träffa något av mina barn och Benjamin kom och mötte upp mig i gallerian. 😍

Vi traskade runt lite, drack kaffe och snackade en massa. Gud så jag saknat honom!

Mina kollegor Simon och Maria i Solna centrum

Men det var himla smidigt då hotellet och stadshuset låg i gallerian med ca 3-4 minuters promenadväg mellan – Toppen!

Vi traskade iväg till Max på kvällen för att få i oss lite middag och sen var det skönt med en dusch och byte till myskläder.

Simon och jag tog lite frisk luft innan läggdags och det var himla fint i gallerian på kvällstid!

Torsdag morgon och hotellfrukost 😋

Vi fortsatte med utbildningen på stadshuset och vi fick medlyssna någon timme på deras samtal. Riktigt intressant, de har verkligen hand om mycket! Allt ifrån förskola och skola, bostadsanpassningar, stöd, färdtjänst, hemtjänst, föreningsliv, kultur, stadsbyggnad och trafik, vatten och avlopp, parker, parkering och mycket mycket mer.

Vi blev klara tidigare än förväntat så vi gick och åt lunch innan vi packade ihop oss på hotellet, checkade ut och åkte hemåt. Vi lyckades ändra vår tågbiljett så att vi kunde åka med ett tidigare tåg, skönt!

Vi önskade att det hade varit fredag så att helgen väntade men det var bara torsdag och ännu en arbetsdag väntade. Bara att bita ihop!

Nu är vår utbildning klar men det jobbigaste väntar…
I början på veckan ska jag försöka sammanställa 2 dagars utbildning till 3 timmar då vi ska ska ha utbildning med telefonisterna/agenterna på onsdag kväll.

På torsdag kör vi igång och svarar för dem! Spännande och kul! 🤘

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 215
  • 2 467
  • 406 191
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök