Livet som farmor och mormor

Krokar till vagnen

Av
den
29 december 2020

När mina barn var små var det självklart att ha krokar på barnvagnen som man kunde hänga matpåsar mm på. Nu för tiden verkar inte alla ha det och jag har letat som en tok efter liknande krokar jag hade, som man liksom skruvade fast på handtaget.
Det verkar inte finnas längre men däremot finns det “krokar” med kardborre. Men dels känns kardborre sådär och så känns det krångligt att få i och ur matkassarna ur dessa krokar, så jag letade vidare och ramlade in på Smarta saker där jag äntligen hittade något vettigt.

Kardborrekrokar med konstigt fäste

Vrålåkets nya krokar

Perfekta att hänga kassar på

Finns här i 3-pack, även bra till mycket annat >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  29 december 2020

  Verkligen praktiska, med de två krokarna som dessutom fördelar bördan istället för bara en som tränger ihop grejerna i kassen o tynger ner den. Mycket fint o fiffigt finns hos dem, bl.a en söt nattlampa. “ler”
  Puss

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 204
 • 899
 • 416 101
 • 2 530
 • 8
 • 3 241
Sök