"Jobbigt" Vardagsliv

Kristi himmelsfärd

Av
den
10 maj 2018

Igår jobbade jag och vi firade på jobbet (igen) då vi uppnått våra mål (igen). Fan vad vi är bra!

Det var kul ända tills vi höll på att dö av värmeslag. Ventilationen funkar sådär och det blir kvavt och olidligt. Jag fick i uppdrag att ta mig till Jula för att köpa fläktar så jag tog med mig en kollega med bil och vi kom tillbaks med ett gäng fläktar.

När jag kom hem från jobbet gick Paulina och jag ner till Bojsenbadet för att säga hej till Vanessa som var där och badade. Galna unge!

Mycket vatten i sjön nu

Titta vad grönt det börjar bli ute!

Kvällen spenderades ute på altan med ett glas vitt medans Paulina satte i mina dreads igen.

Kolla vädret!

Vaknade vid halv åtta imorse och satte genast igång med städningen för att bli klar till solen kom till baksidan. Klockan halv tio satte jag mig ute i solen.

Frukost

Helt fantastiskt väder

Och så blev vi hungriga men ingen orkade laga mat så det blev en promenad till pizzerian där vi delade på en pizza i solskenet.

Hem och sola lite till

Nu började det bli lite molnigt så vi sätter oss på altan och spelar lite spel

Fick ett ryck och blev sugna på sallad igen så vi tog en promenad ner till affären och sen gick vi hem och lagade salladen som vi åt på altan såklart.

En trött liten kille

 

Hoppas ni haft en fin Kristi himmelsfärd

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 15
  • 1 771
  • 432 064
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök