Vardagsliv

Kräftor, sömn och bebisgos

Av
den
11 augusti 2019

I fredags kväll efter jobbet var det äntligen dags för kräftpremiär för min del. Jag tror faktiskt inte att jag åt några kräftor förra året heller? Konstigt egentligen för jag älskar ju kräftor!

Igår fick jag äntligen åka upp till neonatalavdelningen och träffa Jenny, Kalle och deras lilla nyfödda Devin. Jösses så liten han var, nu väger han 2400 gr.

Annars har helgen mest bestått av sömn, sömn och ännu mera sömn. Jag vet inte vad det är, om det berör på vädret, på att jag precis avslutat min första arbetsvecka efter semestern, på min kostomläggning eller träningen, men jag är sååå otroligt trött! Jag antar att det kan vara en kombination av alltsammans.

Det är så svårt med nya rutiner. Dagarna blir väldigt långa när jag först ska jobba och sen åka och träna direkt efter. Och när jag väl kommer hem så finns det ju alltid saker att göra här med.
I förra veckan tränade jag i måndags och tisdags fast mitt mål är minst 3 gånger i veckan. Känner mig lite misslyckad men samtidigt vet jag att jag måste lyssna på kroppen. Men hur mycket ska man lyssna egentligen, är det kroppen elle rknoppen som talar? För inte fan tycker jag att det är varken kul eller skönt att åka och träna, så hur mycket är egentligen bortförklaringar?
Antagligen en hel del.. Hmm…

Nåja, jag har fortfarande som mål att jag ska ta mig till gymmet tre gånger i veckan och äta så lite kolhydrater som möjligt och så hoppas jag att det ger resultat så småningom.

Idag har jag ännu en lugn dag. Jag har städat, bytt lakan, tvättat lite och suttit i soffan och sett serier. Det är mulet ute och småregnar mest hela tiden så det känns helt ok att bara slappa faktiskt.

Imorgon är det nya tag igen!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  13 augusti 2019

  Var kan jag prenumerera på dina uppdateringar? Om jag klickar på bloglovin så står det following men jag får ju inga aviseringar där? Mutter mutter, Så du äter ett paket kräftor medan jag delar upp det på tre dagar??? Men jag äter ju något till, antingen en bit paj eller ett par rostade mackor. Har du ingen kompis att träna tilsammans med, det brukar vara lättare om man inte tränar ensam…Inte lär det bli lättare när höstmörkret sätter in…men kämpa på, jag hejar på dig/puss

  • Svara

   saija

   13 augusti 2019

   Det kan du nog inte 🙂
   Men jag tror att du ska kunna ställa in i Bloglovin att du vill ha ett mail när jag uppdaterat, kika på det, det är nog det enklaste sätter.
   Haha ja jag kan äta minst ett men gärna två! Men jag äter ju bara kräftorna….
   Jo min kollega Simon ska börja på samma gym men hans nuvarande gymkort har inte gått ut än så det dröjer nog någon månad till, sen kan vi peppa varandra 🙂

 2. Svara

  mamma

  13 augusti 2019

  vadå äter bara kräftorna ??? det gör jag också, du äter bara stjärtarna! Har kollat på bloglovin o där står jag som “following” dvs att jag följer din blogg men hittar inget annat sätt att göra på. Ja skit samma, kommer ju ibland ihåg att titta in ! PUSSIS

  • Svara

   saija

   14 augusti 2019

   Nähä! Jag äter ju klor och sörplar ju och har mig. Men inälvorna och huvudet får vara, uäääh!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 53
 • 2 591
 • 402 291
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök