Vi startade dagen på köpcentret Auchan då jag hade slitit sönder min laddkabel till telefonen och var tvungen att köpa en ny.

Köpcentret såg ut som vilket köpcentrum som helst i Sverige.

Här fanns en enormt stor butik och här samlades allt ifrån elektronikvaror till kläder, hygien till mat.

Laddkabel samt solskydd till Anders inköpt.

Sen skulle vi ge oss på att tanka vilket var lite kul. Vi var på väg att köra fram till pumparna då en snubbe började vinka och sen visade det sig att vi inte behövde göra ett dyft, bara tala om hur mycket diesel vi ville ha, och betala genom fönstret. Så smidigt!

Sen åkte vi förbi Lidl för att köpa lite gott med oss till stranden.

Och sen åkte vi ner till “vår” strand. Biluthyraren tipsade oss om denna strand, dessutom den närmaste vårt hotell, som en av de bästa i Sardinien.

Här låg vi och stekte nästan hela dagen, sååå himla skönt!
När vi blivit tillräckligt varma gick vi ner för att bada. HAHA!
Jag lovar att det inte var mer än 15-16 grader i vattnet!!!
Efter MYCKET velande så doppade vi oss till slut och visst var det skönt efteråt.

Någon börjar bli röd…

Och mina knän svider lite…

>

Plötsligt känner jag hur något ålar sig vid mitt lår, jag rycker till och instinktivt lyfter jag på benet. Då hamnar ödlan (som det visade sig vara) mellan mina ben och han får ju lite panik eftersom han inte tar sig ut. Jag får också panik eftersom jag inte vet om det är en orm eller ödla! Anders bara skrattar och ropar: – Fota då! 🤪
Till sist fattar jag att jag måste lyfta på benet och då springer den lilla ödlan in bland buskarna.
Sen tillbringar vi en stund åt att leta efter ödlan med kameran och till sist lyckas jag fånga den på bild.

Framåt eftermiddagen är vi så varma och röda så vi åker tillbaks till hotellet och tar en varsin dusch för att få bort sand och sololja, och sen åker vi in mot Olbia för att äta middag innan vi ska på solnedgångsjakt.

Sen gör vi ett “BIG NONO!” Vi äter på McDonalds!
Vi är vid det här laget så trötta på att leta efter öppna matställen där maten faktiskt är god så vi sätter oss på uteserveringen och njuuter av vår mat. Mätta blir vi också! 😋

Efter maten börjar vi åka runt för att leta efter en bra plats att se solnedgången ifrån och vi bestämmer oss för att åka till Baia.

Än så länge står solen ganska högt så vi tar en liten promenad medan vi väntar.

Det är fortfarande ett tag kvar innan solnedgången så vi åker ner till byn i Baia.

Det märks att det här är ett rikt område, husen är i så fint skick och hotellen ser exklusiva ut.

Nu börjar solen att gå ner så vi åker upp på berget igen och kameran går varm.

0