Vardagsliv

Konst

Av
den
14 mars 2012

Jag brukar inte tycka om konst och förutom foton på mina nära, kära och våra djur så finns det inte mycket till konst på våra väggar hemma. Vi har en tavla “fiffitavlan” kallar vi den, och den fick vi i bröllopspresent av Mia och Micke. Micke har målat den och vi föll handlöst när vi såg den för första gången.

Jag är inte så mycket för att ha väggarna fullproppade med tavlor men jag sätter gärna upp en eller två snygga ganska stora tavlor. Jag har tittat en del på Gallerix utbud men dels är det dyrt och dels så vill jag inte ha lika som flera tusen andra har i sina hem.

Men, titta här vad jag “trillade över” på nätet här om dagen!
Det här är konst som jag gillar! Modernt, häftigt och snyggt och passande i ett modernt hem. I LIKE!

 

Konstnären heter Edin Dzanic, han är 29 år och från Göteborg. “Dedino” står för “Komigen Dino” (hans smeknamn) på bosniska.

Hans motiv är oftast intressanta och utrycksfulla kvinnor men han brukar även måla abstrakt då och då. Det som kännetecknar hans stil är mycket färger, spretigt hår i form av splatters, halvabstrakta kroppar i svart på vit bakgrund.

Edin har tecknat sedan han var liten. Han målar med glädje och passion och det syns på hans målningar.

Hans mål som konstnär är att skapa häftiga och unika målningar som folk blir glada av. Konst är en viktig del av hemmet och en målning kan förändra hela rummets känsla och ge en extra färgklick som rummet behöver ibland. Detta är bara början! Glöm inte gilla på facebook (där han just nu har 2 tävlingar igång med chans att vinna tavlor)!

Edins hemsida >>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 4
  • 1 252
  • 350 194
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök