Vardagsliv

Kompismys och kvällsbad

Av
den
9 juli 2014

Imorse kom Sandra hit och vi satt på altan och fikade och snackade ikapp lite :kiss: innan vi tog bilen över till Kupolen. Jösses, jag har inte varit där på säkert ett halvår och mycket hade hänt. Det hade öppnat en ny butik med lite rockigare kläder, typ rockabilly, och jag blev förälskad i några klänningar.

Sandra snabbshoppade lite och sen tog vi en burgare på Donken innan vi åkte vidare till Rusta i Falun där jag kikade på en pool till Paulina och mig. Men jag ångrade mig i sista sekund. Dels så måste vi ha en lite större modell för att överhuvudtaget få plats och dels så behöver vi en slang för jag tror att vi hinner avlida innan vi kan doppa oss om vi ska bära hinkar med vatten!

Väl hemma så fick jag med mig Paulina ner till affären. Handlade hem en massa kräm (gott att äta nu när det är så varmt på dagarna) och en massa glass.

Städade ihop lite här hemma, bytte lakan, hängde tvätt, dammsög och fixade mat.

Framåt kvällen tog vi hundarna med oss och gick ner till Bojsenbadet, fast lite vid sidan av, vid brandstationen, och badade. Det var hur varmt som helst, inte ens jag hade några problem att doppa mig!
De hade mätt temperaturen mitt på dagen och då var det 22 grader men jag kan tänka mig att det var ännu varmare nu på kvällen.
Maxi var inte så pigg på att simma omkring men Daniel simmade massor, helt självmant, sååå söt! <3
Ska försöka få det på kort nästa gång.

Nu väntar sängen, sällskap av Paulina och några avsnitt av “Ghost Whisperer” innan John Blund förhoppningsvis kommer på besök.

Godnatt!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  9 juli 2014

  nattnatt sov sött <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 238
 • 1 908
 • 343 340
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök