Vardagsliv

Komma hemifrån en stund

Av
den
30 juli 2017

Vaknade ganska tidigt idag, inte så konstigt med tanke på att jag sov till ett (!) igår och sen tillbringade hela dagen liggandes i soffan.

Plockade ihop lite hemma, fixade tvätt och disk och sen började rastlösheten komma krypandes. Paulina sov fortfarande och Daniel behövde få komma ut en sväng så jag packade ihop lite kaffe, ett långkoppel till Daniel och datorn och sen gick vi ner till Bojsenbeach och här sitter jag än, precis vid vattnet. Daniel har strosat runt, ätit lite kyckling, kissat in sitt revir och nu ligger han på en filt här på bänken och tittar på folk, och ankor. Tror han trivs rätt bra.

Jag själv har en sån där riktig ångestdag. Jag hade nog kunnat sitta här hela dagen och bara glo ut över sjön, men jag måste rycka upp mig för jag har massor jag borde få gjort idag, och blir det inte av så blir ångesten ännu värre.

Ska ta mig ner till affären och köpa hamburgare också, blev akut sugen på det här om dagen.
Hamburgare stekt med curry, ost, röd lök, sallad, gurka, bacon…

Tror jag ska gå vidare nu. Här nere är det väldigt lugnt, det kom nyss en barnfamilj som just nu grillar, annars är det i stort sett folktomt.
Vädret är väl inte det bästa heller, mulet och tråkigt, men det passar mig bra idag. Längtar faktiskt efter hösten! Att få krypa ner i soffan hemma med tända ljus i massor, att kunna använda kängor och mysiga halsdukar igen. Ja alla årstider har ju sin tjusning och jag vet, efter 3 veckors höst har jag redan tröttnat.

Behöver skriva av mig, får se om det kommer fler inlägg under dagen…

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 161
  • 739
  • 403 033
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök