Djurliv

Kollovistelsen slut – Äntligen hemma!

Av
den
29 maj 2017

Daniel har tillbringat nästan 3 veckor på kollo! Närmare bestämt hos min mamma där han har haft sällskap av Blinka, katterna och grannens lilla chihuahua Valter.
Så skönt att lämna lillplutten där man vet att han har det superbra så att man kan slappna av.

Kolla storleksskillnaden på Daniel och mammas katt! 😜

Nu ligger han här hemma i sin egen bädd igen, som vi har saknat honom! ❤

Han fick sig ett litet bad också…

Fina killen torkar ute i solen

Tusen tack för hjälpen mamma! 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 232
  • 857
  • 404 620
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök