Vardagsliv

Köldskador och dåligt med sömn

Av
den
15 december 2015

Igår efter att jag var klar med diskmaskinen och hade tagit ett varmt bad så fick jag fikabesök. Tord, min gamla inneboende, kom och hälsade på och vi snackade bort några timmar.

Inatt frös jag som en galning och låg och huttrade bra länge innan jag var tvungen att hämta filtar och sova med tofflor på.

Givetvis vaknade jag några timmar senare och höll på att smälta bort!

Hyresvärden har satt upp termometrar i alla lägenheter och vår visar på 18.9 grader. Jag tror att man iallafall ska ha minst 21 grader.

Jag har direktkontakt med bästa bovärden så han har lovat att komma och kika på det imorgon.

 

Efter jobbet gick jag en sväng med Daniel och snackade ikapp med Benjamin som fick glädjande besked från advokaten och tingsrätten idag.

Åt skinksmörgås och lämnade flera skivor skinka kvar på tallriken i vardagsrummet när jag gick till badrummet för att hänga tvätt. Gissa om skinkan fanns kvar när jag kom tillbaks?
Vi har en väldigt mätt och nöjd chihuahua  iallafall!

 

Resten av kvällen tillbringades i soffan framför tv:n. Såg en dokumentär om 40-åriga oskulder.
Stackars människor!

Nu måste jag verkligen sova. Nattinatt!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 203
  • 1 485
  • 350 815
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök