Semester/Resor Vardagsliv

Knallar på ett naturstråk

Av
den
29 juni 2021

Nu får ni följa med på en promenad i fina Sundborn

Jag såg en söt kompis

Och mamma hittade ett ägg, så vackert

Mamma läser alla skyltar hon hittar

Vi går mot Sundborns kyrka… och passerar detta häftiga kastanjeträd

Sundborns kyrka

Här vaktar en eldsprutande drake

Och här vaktar Mumin?

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  30 juni 2021

  Varför frågetecken efter Mumin????? Det är ju muminpappan! Jag ska köpa alla Muminböcker som finns så Noelle och Paulina och du får lära känna dem alla!
  Kan du inte få avsändar uppgifterna att fastna när man kommenterar? Jag klickar och klickar i rutan men får skriva in allt varje gång…små bekymmer jag vet
  Puss, kul att se hur vackert jag bor

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 185
 • 894
 • 431 590
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök