Klösträd till Sushi

Kattliv Vardagsliv
Av
den
8 januari 2021

När man beställer saker strax innan jul får man räkna med att vänta. Och nu har vi väntat tillräckligt, jag och Sushi.
Jag för jag vill inte få min soffa sönderklöst och Sushi för att, det är kul? 🙂

Jag tycker att en innekatt ska ha möjlighet att röra på sig ordentligt, speciellt en kattunge som har mycket energi. Och gärna klättra också.

Igår kom äntligen det beställda klösträdet hem, efter en frakt från Tyskland över jul- och nyårshelgerna.

Dagen ägnades åt jobb och min medhjälpare bara slappade

Klockan tre ringde det på dörren och utanför stod en stor kartong. Och tung! Tur att jag fick den uppburen till lägenhetsdörren!

Plockar ur alla delar, och det var en del…

Tur att allt är märkt med nummer

Instruktionen ser inte allt för illa ut

Många skruvar

Börjar komma en bit på vägen

Nyfiken liten tjej

Hallå mamsen, jag hittade en koja!

Nu har jag flyttat klösen till stället där jag tänkt ha den och så fortsätter jag bygga på höjden. Tur jag hade en stege hemma!

Wooow mamma, här kan man ju klättra!

Och klösa

Ohh en boll!

Sushi har redan fattat galoppen och både klöser och leker

Sushi har hittat boll nummer 2

Mysigt ställe det här

Efter en stunds lek och klättrande var det en trött tjej som kom till mamma för lite vila

På kvällen efter att jag monterat klart klösträdet la jag mig raklång i soffan och fick syn på två små lysande ögon, haha

När jag skulle gå och lägga mig letade jag katt, och hittade henne till sist här, allra högst upp i trädet

 

Avslutar med ett videoklipp på sötnosen

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Karin

  9 januari 2021

  Vilket härligt klös/klätterträd 🤗
  Vart hade du beställt det?
  Tänkte tipsa dottern 🤗
  Och återigen, Sushi är så otroligt söt 🥰
  Kram till er båda 💕

  • Svara

   Saija

   11 januari 2021

   Jaaa det är toppen och hon älskar det!
   Jag beställde via Fyndiq för då kostade frakten hem till dörren bara 9 kronor. Den skickas dock från Tec Care.
   Men be henne att kika på Fyndiq, finns en hel del att välja mellan 🙂
   Kram

 2. Svara

  mamma

  9 januari 2021

  Oh va mysigt! Perfekt när du valde ett att bygga på höjden när du inte har så stora utrymmen. Vill minnas att Simon har en lång variant som täcker nästan en hel vägg…Men tänk om Sushi inte vill sova hos dig längre??? snyft, det vore väl för trist!
  Jag beställde ju också grejer, mest mat dock, den 3 januari utan att fatta att jag beställde från Tyskland. Varför står det ingenstans???? Jag väntar och väntar men grejerna är kvar i Hamburg och mina katter är hungriga! Nä det var sista gången jag beställer därifrån…
  Och du, guldstjärna för att du fick ihop den byggnationen, jag fick ångest bara över att titta på instruktionen….PUSS

  • Svara

   Saija

   11 januari 2021

   Jaa den tar inte alls så mycket plats faktiskt. Tänkte först ha den vid fotändan av sängen för där syns den inte så tydligt men, samtidigt så vill jag ju att hon ska vara “med” och även om den inte är så snygg inredningsmässigt är det skoj att se hur kul hon har 🙂
   Nääädå, hon varierar mellan att sova hos mig, på soffan och i trädet.
   Men att paketet skickas från Tyskland ska ju inte spela någon roll, vad står det på hemsidan att det ska vara för leveranstid?

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 55
 • 2 860
 • 406 618
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök