Hälsa & Livsstil Vardagsliv

Klipp och färg

Av
den
29 maj 2021

Ni som känner mig och/eller har följt mig ett tag vet att 1. jag rakade av mig allt mitt hår för nåt år sen för att sen spara ut min egen färg samt spara ut håret, 2. är en väldigt impulsstyrd tjej.

Resultatet av detta?

 1. Jag färgade håret
 2. Jag klippte mig

Färgen jag valde syns på sista bilden nedan, Dusty Silver. Jag valde en lite mörkare grå för att det skulle synas lite men inte bli kolsvart som förut. Min förhoppning är mest att inte utväxten ska synas supertydligt.

Jag brukar ju klippa mig själv och jag sköter rakningen av mina korta sidor själv, men det är svårt bak på huvudet. Håret hade blivit långt och tungt och jag kunde inte göra något med det längre så efter mycket velande beställde jag en klipptid på Lyko i Borlänge där vi har lite personalrabatt.

Tog med mig nedan bilder som inspiration till frisören. Jag ville ha kvar lite längd fram men få det uppklippt bak.

Av de få gånger jag gått till en frisör är det riktigt sällan jag blivit nöjd så det var med nervösa steg jag tog mig dit.
Träffade en supergullig frisör, Sara, som lyssnade och förstod vad jag menade och jag blev jättenöjd för en gångs skull! Kul!
Huvudet känns så mycket lättare, färgen känns inte helt 100 men bättre än innan iallafall, och klippningen känns skön och hyfsat lättskött.

Och eftersom jag bestämt mig för att bli duktig(are) på att berömma folk i min närhet så skickade jag ett mail till Lyko efter besöket och fick svar från Sara.

Jag kommer nog inte att klippa mig ofta utan hålla efter det själv så långt det går, men det ska absolut bli oftare än vartannat år, och nu vet jag precis vart och till vem jag ska gå.

Vi passade även på att färga Paulinas hår som blev skitsnyggt!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  ejmis

  29 maj 2021

  Jättesnyggt!!

 2. Svara

  mamma

  30 maj 2021

  Wow vilka pinglor! Och tänk, dom är mina ättlingar/älsklingar <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 57
 • 2 860
 • 406 634
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök