Vardagsliv

Klättrar på väggarna

Av
den
21 augusti 2017

Det går åt rätt håll. Jag har mindre huvudvärk nu även om jag fortfarande får ta till tabletterna ett par gånger per dygn. När det känns extra jobbigt behöver jag bara tänka tillbaks några dagar för att inse att det faktiskt går åt rätt håll ändå.

Men, jag börjar klättra på väggarna här hemma! Jag är sååå uttråkad!

Igår förmiddags kom Simon och hälsade på en sväng innan han skulle med bussen hem till Stockholm. Det var skönt, jag behövde en kram och en “Simondos”.
I övrigt ägnade jag dagen åt att vara ute med Daniel, sy en trasig soffkudde och laga 2 par byxor och lite annat pyssel.
På eftermiddagen ringde Benjamin och eftersom vi inte pratat på 2 veckor gick de där 10-15 minuterna fort. Jag önskar att vi fick prata hur länge vi ville!

Just ja, i förrgår kväll när jag, Paulina och Barbara tittade på film passade Paulina på att ta ur mina dreads. De hade vuxit ut en del och satt inte lika bra och jag var ändå tvungen att färga håret. Herregud så jag såg ut i huvudet när de var borta!
Ni kan ju tänka er, små små flätor i hela huvudet, jag hade verkligen afrohår!

Så efter lite schamponering och färgning så satte hon i dem igen igår och bara det tog nästan 4 timmar!

Imorse vaknade jag redan klockan sex och kunde inte somna om.
Det är kallt inomhus så jag går runt här i pyjamas och raggsockor. Det känns att det börjar bli kyligare ute och än har de ju inte slagit på värmen på elementen så det blir lite rått inomhus.

Idag ska Paulina och jag ta oss in till Vägledningscentrum och försöka komma någonvart med det här med hennes studier. Jag hoppas verkligen att hon kan få studera via Komvux eller liknande för hon kan inte fortsätta traggla vidare på IV, det räcker med 2 år där. 2 år som resulterat i 1 betyg!
Så håll tummarna!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 156
  • 739
  • 403 003
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök