Vardagsliv

Klart med placeringen

Av
den
7 februari 2017

Imorgon flyttas troligtvis Benjamin från häktet i Sala. Först fick han en plats på Saltvik men det överklagade han. Dels på grund av att det var långt bort, att det var en klass 1-anstalt och dels för att någon han känner sitter där.

Nu har han fått ett nytt beslut och troligtvis, om inget mer hinner ändras, så blir det på anstalten i Mariefred.

Jag hoppas att Benjamin hör av sig så fort han flyttats så jag för höra hur det är. De senaste månaderna har han ringt iallafall 2 gånger i veckan vilket känns bra. Vi kan bara prata i 8 minuter åt gången för telefonkorten är dyra och jag kan inte ge honom mer än några hundra varje månad, men det är skönt att bara få höra hans röst och han vill ju givetvis höra hur allt är här hemma.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Kajsa

  8 februari 2017

  Nu har jag läst lite om Mariefreds anstalt, jag vet inte hur jag ska skriva utan att det misstolkas det jag skriver.
  Men eftersom situationen är som den är, så tror jag ändå att det kan bli bra för Benjamin där.
  Alltså att den anstaltsformen kan “passa” för honom.
  Har för mig att han ex gillar att laga mat, och att han mår bra av fasta tider och rutiner.
  Saltvik lät ju inte som det vore så bra för honom.
  Hoppas du förstår hur jag menar.
  Kramar ❤️

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 50
 • 1 752
 • 392 832
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök