Vardagsliv

Klappat och klart!

Av
den
1 oktober 2011

Nu är det äntligen klart!

Det har varit en del strul med våra planer inför Riga-kryssningen. Folk som hoppat av, ändrade planer osv, men nu äntligen är allt bokat och betalt!

Vi som ska åka är Jonas och jag, Henke och hans norska tjej, Simon och hans två kompisar Täckis och Jimmy.
Vi har bokat 2 stycken B-hytter.

Inte det lättaste det heller eftersom alla tre ungdomarna är under 21 år och det är åldersgräns på båten. Vi har nu löst det genom att Täckis föräldrar måste skriva på ett intyg och sen måste Jonas skriva på ett gruppledarintyg och ta ansvar för pojkarna. Haha, så sköt er nu!

Vi vuxna har öven bokat buffe både på dit- och hemresan och bussförbindelse till och från Falun har vi allihopa såklart.
Resan blev lite dyrare än vi räknat med då vi inte lyckades skrapa ihop tillräckligt med folk så jag är glad att vi hade presentkortet som vi fick i bröllopspresent från jobbet. Tack!

Nu får vi äntligen komma iväg på vår bröllopsresa!
Det blir ingen långresa till ett varmt land… Det finns varken pengar, tid eller hund- och barnvakter till det, men jag är mer än nöjd att få åka på en weekendresa och det ska bli spännande att få se Riga.

Om bara några år har vi vuxna barn och är lite friare. 🙂

I nästa vecka ska vi åka till Borlänge och fixa passen till mig, Jonas och Simon.
Vi väntar bara på Jonas nya giltiga körkort så att han kan legitimera oss.

Så, nu är det bara att vänta… Om drygt en månad åker vi!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  morsan

  1 oktober 2011

  Va skönt att allt löst sig, nu sitter ni ju nästan redan i båten… 🙂

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 53
 • 1 752
 • 392 840
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök