Produkttester Webbigt

Kinder Schoko-Bons, provsmakning

Av
den
1 mars 2014

Idag kunde jag äntligen hämta ut mitt paket från Buzzador och samtidigt dela ut lite påsar.
Vi provsmakade redan i bilen och allihop tyckte att de var jättegoda! :thumbsup:

schokobons2

 

Vill du också bli Buzzare och få testa nya produkter så gå med du också!
Använd gärna den här länken >>

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 53
  • 2 591
  • 402 336
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök