Produkttester

Kelda pastasås portabellosvamp

Av
den
5 november 2017

För varje skål med pasta finns en härlig pastasås.
Keldas pastasåser går utmärkt att värma upp och blanda ner i kokt pasta, men du kan också testa dig fram med olika kryddor och tillbehör. På bara en kvart har du en värmande god middag som är färdig att servera.

Kelda pastasås portabellosvamp
  • Smak
  • Utseende
  • Förpackning
2.7

Sammanfattning

Enkel att tillaga! Godkänd smak men jag tycker dock inte att ostsmaken kommer fram så mycket då svampsmaken dominerar och svampsmaken smakar lite onaturligt. Fin krämig konsistens. Jag gillar konsistensen och att det är superenkelt att tillaga.
Minus för att den var svår att hitta i diverse butiker och för att förpackningen är lite knepig, svårt att få ut allt, blir lätt kladdigt och borde gå att återförsluta.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 1
  • 2 467
  • 403 815
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök