Kattliv och sparade pengar

Kattliv Livet som farmor och mormor
Av
den
23 december 2020

Nu har jag varit rökfri över 3 veckor, närmare bestämt;
22 dagar och 4 timmar.
Och jag har låtit bli 444 cigg och sparat 1287 kronor (vart har de tagit vägen??)

Nu när jag har Sushi är det lättare att låta bli ciggen. Jag prioriterar henne och det kostar ju en del med kattsand, kattmat osv.

Vi börjar få in rutinerna här hemma och Sushi blir tuffare och tuffare. Vi myser i sängen på nätterna och på morgonen knatar vi till köket och jobbar tillsammans. Antingen hjälper hon till eller så ligger hon på bordet och sover.

Visst är hon fin?

 

Igår fick Noelle en julklapp. När man är 2 1/2 månad gammal så vet man inte när det är julafton

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  23 december 2020

  Sushi är så otroligt söt, hon är väldigt lik en kisse som låg mig varmt om hjärtat ♥️
  Noelle är också väldigt söt 💕
  God Jul till er 🤶🏼🎄🎅🏼

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 84
 • 3 293
 • 398 721
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök