Vardagsliv

Kärleks- och dejtinghistoria

Av
den
15 februari 2016

Jag vill dela med mig av en fantastisk historia som är intressant men även fascinerande.
Uttrycket ”gammal kärlek rostar aldrig” är verkligen bevisat.

Men det här med att söka kärleken online, fungerar det verkligen? ❤

Enligt DN tog det 70 år att återförenas med sin kärlek. Att träffa sin kärlek efter 70 år går förmodligen inte att beskrivas utan känslan måste upplevas. Så många tankar, minnen, händelse och frågor.
Båda två separerades från andra världskriget och nu i deras ålder hade de möjlighet att återförenas och det får mig verkligen att inse att du aldrig ska ge upp!

Men förändringar har skett och sker fortfarande.
Media och speciellt nyhetssidor skriver artiklar och berättar hur par har träffats och hur de gick tillväga för att nå till samma punkt. Kan alla historier få ett lyckligt slut?

Nya modet att hitta kärlek på nätet är populärt och det hör man även i sin egen krets. Sanningen är att nätdejting inte är som det var för många år sedan. Skepticismen mot det har sjunkit dramatisk och allt fler profiler har skapats, både unga killar och tjejer liksom äldre män och kvinnor skapar egna dejtingprofiler på nätet. Det börjar bli allt mer accepterat att träffa någon via internet och det förstår man, att vara singel har sina fördelar med även nackdelar, speciellt ju äldre man blir.
För att läsa mer om dejtingsidor, kan du besöka Dejtingkung.se.

Nackdelen är att vem som helst kan vara anonym och det gör mig osäker. Därför är det viktigt att vara extra försiktig, ta allt med en nypa salt och bjud aldrig hem okända människor. Det är bättre att ses ute bland folk de första gångerna så att man får lära känna varandra.

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 214
  • 2 467
  • 406 148
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök