"Jobbigt" Vardagsliv

Kaosmåndag, finväder och iskaffe

Av
den
7 maj 2018

Har sovit ganska dåligt inatt och låg nog och snoozade i en timme innan jag lyckades ta mig upp imorse. Daniel tog över sängen totalt, lyckost som får ligga kvar och tryna!

Kom till jobbet och där var det kaos, telefonerna funkade inte och telefonisterna kunde inte ta emot samtal. Suck… Dessutom är det något fel på ventilationen på jobbet så alla höll på att avlida av värmeslag idag.

Vädret var iallafall fint och på lunchen gick jag ut och satte mig och åt min sallad.

Jag delade ut telefonistbingon som jag knåpat ihop och så köpte vi glass som pris. En får bingo – alla får glass! 😀

Kom hem från jobbet vid sextiden, slängde mig i duschen medan Paulina fixade iskaffe och sen har jag spenderat kvällen på altan med datorn i knät, som jag saknat det!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 189
  • 1 854
  • 401 067
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök