Vardagsliv

Kan det räcka snart?

Av
den
27 juli 2015

Innan helgen gick micron sönder och man fattar inte hur mycket man använder den förrän den inte finns. Jag brukar värma på mitt kaffe, nu får jag göra nytt varje gång det blir kallt.
Vi kan inte värma på rester utan att behöva vänta på att ugnen ska bli varm osv… Suck…

Och i helgen började våra uttag här hemma att krångla. Paulina och jag skulle hänga upp lampan från vardagsrummet i köket så att vi skulle se när vi ritade. Proppen gick och vi fick en ny av Fredrik men när vi satte i den och skulle sätta på strömbrytaren på väggen i köket så var den trasig och gick inte att trycka på. I samma veva upptäckte vi att hälften av vägguttagen i rummet slutat fungera.

Jag gjorde en felanmälan till hyresbolaget och passade även på att be dem rensa avloppet i köket och byta ut gummilisten på ugnen.
När jag kom hem från jobbet idag hade de varit här hemma och bytt strömbrytaren till köket. Paulinas taklampa som inte fungerade i helgen lyste så vi trodde att problemet var löst, tills hon slog på lampan i vardagsrummet. POFF!

Nu fungerar taklampan i hallen men inte uttaget. I vardagsrummet funkar inte taklampan men de andra uttagen. I Paulinas rum fungerar inte taklampan och i mitt sovrum är 2 av 3 uttag trasiga. Helskumt!
Någon propp har ju inte gått för då skulle allt i ett rum vara svart och dött, eller?

Jag har iallafall gjort ännu en felanmälan och jag hoppas att vaktmästarna kommer imorgon bitti innan jag åkt till jobbet, så att jag får förklara…

Nu väntar jag på nästa grej som ska sluta fungera… Bara det inte blir tvättmaskinen!!!!!!

BTW, man är lite snurrig när man inte ens kan sitt eget personnummer va?
Idag var Paulina och jag in på Specsavers och beställde tider för nya synundersökningar eftersom det var över 2 år sedan sist. Jag sa mitt födelsedatum rätt men använde ett av barnens 4 sista siffror när hon bad om personnumret och ingen av oss fattade varför hon inte fick fram mig på datorn.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  28 juli 2015

  Älskade Virrpotta

 2. Svara

  ejmis

  29 juli 2015

  Kan vara en huvudsäkring som gått när det är halva rum som “försvinner”.
  Hoppas det löser sig!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 249
 • 1 313
 • 341 513
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök