Kamera och döskalle – I choklad!

Vardagsliv
Av
den
27 december 2020

Jag fick en såå häftig julklapp av Simon, Malva och Paulina! Choklad med formen av en nyckel, en kamera, en döskalle och ett hjärta

Här kan du köpa dina egna häftiga chokladbitar >>>

Taggar

27 december 2020

28 december 2020

LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  28 december 2020

  Så fina, dem kan du inte stoppa i mun o äta upp, de är ju små konstverk! Jag har sett en samling av dessa i någon blogg, som jag följer, minns bara inte vilken. Har du börjat nalla?

  • Svara

   Saija

   28 december 2020

   Jag hade inte tänkt äta dem men man vet aldrig när suget sätter in, haha!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 181
 • 2 490
 • 403 123
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök