Mat, Bak & Recept Vardagsliv

Kalops i min nya Crockpot

Av
den
26 juli 2020

Igår köpte jag en Crockpot.
Eftersom jag inte är helt säker på hur mycket jag kommer att använda den så har jag ingen lust att lägga för mycket pengar på en sån, att betala flera tusen för något som sedan står i ett skåp i flera år känns väldigt onödigt så jag köpte mig en billig variant på Rusta (halva priset så prislappen hamnade på 149:-!) Funktionerna är ju liknande iallafall.

Jag handlade ingredienser till en kalops som jag satte på nästan 6 timmar och det blev gott, men jag föredrar nog riktigt mustiga grytor.

Imorgon får jag en hemleverans från Ica Maxi och jag har beställt ingredienser till ett gäng goda grytor. Det ska bli väldigt spännande!
Min tanke är att köra igång Crockpoten varje söndag morgon så att jag har matlådor för hela veckan sedan.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
4 kommentarer
 1. Svara

  Carola

  26 juli 2020

  Jag är också nybörjare på detta, jag köpte min på jula för 299 kr. En enklare modell och som inte är så stor. Har gjort bla kalops, biffstroganoff, köttfärssås, kycklingfilé. Är jättenöjd. Ska visst vara jättegott att göra risgrynsgröt i den.

  • Svara

   Saija

   28 juli 2020

   Kul, i helgen ska jag göra chili con carne tänkte jag. Det här är en helt ny värld, haha 🙂

 2. Svara

  Carola

  26 juli 2020

  Bjöd in dig i 2 grupper få facebook jag tycker jag fått bra tips och recept i 🤗

  • Svara

   Saija

   28 juli 2020

   Kul, tack!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 80
 • 764
 • 429 480
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök