Hälsa & Livsstil

Kallt, grått och listor

Av
den
20 november 2014

Brrr, rätt trött på det här vädret nu. Jag som många andra vill ha en ljusglimt, helst i form av SOL men även snö skulle faktiskt funka just nu.

Jag borde sätta lite fart men det är betydligt mycket mysigare att sitta här i soffan med en filt, en kopp the och braskaminen på max.

Idag måste jag färga håret inför kryssningen imorgon, kanske även tunna ur håret lite. Jag har så tjockt hår och nu då jag försöker spara ut håret och inte har en riktig frisyr så är det hopplöst att göra något med, det bara ligger platt på skallen. 🙁
Det borde hjälpa att tunna ur lite, hoppas jag, för jag vill inte klippa det än. Jag vill testa (en sista gång?) att ha långt hår.
Är lite sugen på att köpa dotterns extensions och färga svarta och ha i, då kan jag bli långhårig på typ 3 minuter!

Måste stryka en kjol och börja packa lite med. Tänk, det är lika mycket att tänka på, och nästan lika mycket att packa som om man skulle åka utomlands en vecka, trots att vi bara ska på en dygnskryssning!
Jaja jag har mina listor att gå efter, haha, så jag hoppas att jag får med mig allt (och lite till, antagligen).

makeup Eftersom det är salsatema på kryssningen och jag kommer att vara klädd i svart från topp till tå, som vanligt, så tänkte jag dra till med lite roligare sminkning. Man kan ju passa på liksom, då man ändå inte känner någon där, haha!

Paljetter och glitter ska med!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  20 november 2014

  vi blir många svarta, hoppas Paulina har något färggladare, själv hoppas jag på en makeover-sminkning gjord av kära dottern :grr:

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 99
 • 785
 • 348 121
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök