"Jobbigt" Vardagsliv

Julshow på Galaxen

Av
den
3 december 2018

I fredags var vi på julbord med jobbet. 90 glada telefonister som var partysugna 🤪

 

 

http://galaxen.com/noje/evenemang/julshow-med-kickis-scen-surprise-2/

 

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 172
  • 894
  • 431 544
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök