Foto Vardagsliv

Julrensning och promenader i solsken

Av
den
14 januari 2017

Efter en rejäl sovmorgon tog jag ut Daniel på en promenad i solskenet. Sen var det dags att göra sig av med julen och med det ingick även en storstädning. Skönt att ha det gjort men som alltid känns det lite kalt och tomt efteråt, myskänslan försvinner liksom en del.

När vi var klara tog vi ännu en promenad, den här gången ner till Bojsenbeach. Tyvärr missade vi solnedgången men det var skönt att komma ut och få lite frisk luft.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 33
  • 670
  • 403 530
  • 2 540
  • 8
  • 3 242
Sök