"Jobbigt" Vardagsliv

Julfest med jobbet på Dalasalen

Av
den
16 december 2019

I fredags kväll var det äntligen dags för den årliga julfesten med jobbet och vi var nog alla lika peppade!
Jag som tidigare varit på Dalasalen på julbord i 4 år tillsammans med Anders var pepp på showen och den goda maten men tyvärr blev jag jättebesviken.
Tidigare år har showerna varit superbra och det har varit riktigt drag, i år var det lamt och mest trötta ballader. Jag gillar Stikko-Per men inte på en julfest där man vill ha lite ös. De tidigare åren när jag varit där har de dessutom plockat undan borden efter maten och dragit igång ett discogolv, i år hände ingenting alls och man kände bara att personalen ville hem och trots att de skulle stänga klockan 01 så tände de all belysning redan klockan tolv och så var festen liksom slut.
Maten var iallafall lika god som vanligt!

Festklädda, piffade och klara för julbord

Vi hade iallafall en fantastisk kväll som avslutades på Engelska och karaoke nere på stan.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 53
  • 2 591
  • 402 344
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök