Vardagsliv

Julen 2009

Av
den
28 december 2009

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss i jul, men det gör inget för vi hade trevligt och barnen var glada och nöjda och det är huvudsaken.

 

På julaftons förmiddag åkte vi hem till Jonas pappa och styvmamma i Snöbyn. Där åt vi en jättegod julmiddag med all den klassiska julmaten. Min favorit i år blev den rökta kalkonen – såååå god! Den bara smälte i munnen!

Och jag kan ju inte vara utan mammas kålrotslåda så den fick följa med!
Tack snälla mamma! 😯

 

Tomten kom såklart och barnen fick en massa fina julklappar. Simon blev nog mest nöjd över sin iPhone. Benjamin fick en massa datasaker som tangentbord, headset, ny mus mm och Paulina fick bla sitt Wii flashat, lite nya spel, en digitalkamera och pysselsaker.


Här hemma har vi vänt på dygnet totalt. Barnen sitter uppe på nätterna och sover halva dagarna och vi lägger oss sent vi med. Men ikväll måste jag försöka somna i tid, imorgon väntar jobb igen! Jonas och barnen är lediga så de får sköta markservicen då 😛

Hoppas att ni alla haft en underbar jul!

 

 

Taggar

24 december 2009

LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 81
  • 764
  • 429 489
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök