Vardagsliv

Juldagen

Av
den
26 december 2016

Tanken redan någon vecka innan jul var att vi skulle åka och hälsa på mamma på juldagen men på julafton fick jag en ide. Varken Simon eller mamma hade träffat Vanessa på länge så jag chansade och frågade Vanessas mamma om de hade något inplanerat. De skulle iväg till en vän framåt eftermiddagen men jag frågade om vi kunde få låna med oss Vanessa om vi lovade att komma hem med henne igen till klockan två.

Det gick bra så klockan åtta hämtade vi henne, sen skjutsade vi hem pojkarna till sin mamma innan vi åkte vidare mot Fredriksberg.

Det var en mycket förvånad (men glad!) mamma som öppnade dörren och såg Vanessa! 🙂

Vi fick frunch hos mamma och Vanessa hjälpte till att skala ägg.

Momi och Simon diskuterar… ser viktigt ut…?

På vägen hem, innan vi släppte av Vanessa hemma, svängde vi in på Rusta där hon fick välja lite julklappar. Det är ju så svårt att handla åt henne när man inte riktigt vet vad hon redan har. Hon valde en “Frost”-väska, en docka och en pratande uggla.

Jag var trött som tusan när vi kom hem. Inte en enda sovmorgon på flera veckor sätter sina spår.
Kom på att jag ju hittade kastanjer på Lidl och det är verkligen nostalgi för mig så jag var tvungen att rosta ett gäng. Mums så gott!

Sen väntade en tidig kväll, två veckor utan sovmorgon sätter sina spår. Zzzz….

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 25
  • 1 771
  • 432 095
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök