Vardagsliv

Julbord på Dalasalen

Av
den
10 december 2017

I fredags var jag medbjuden på julbord på Dalasalen med Anders och alla på hans jobb.

Årets julshow ”Holy Shit! It’s christmas again!” av Swing Models var bra som vanligt. Jag var ju med även för 2 år sedan.

Stressade hem efter jobbet i fredags, slängde mig i badet och gjorde mig klar. Hittade förstås inget fint och “juligt” att ha på mig så det blev ganska basic kläder men med en djärvare sminkning med klarrött glitter (svårt att få med på kort).

Maten var jättegod och laxen (alla sorter) är “To die for!”
Jag var duktig och höll mig till min LCHF-diet förutom en sked gravlaxsås och när de andra åt efterrätt tog jag en kopp kaffe med en stor klick vispad grädde i.

När vi var mätta och nöjda började showen som även i år var bra.

Tanken var att jag skulle vara nykter men, drinkbiljetterna låg ju där så snällt och väntade och eftersom Anders var nykter och körde så fick jag även hans biljetter så det slank väl ner nån cider (fuskfusk!) med en skvätt extra vodka i 🙄

Ett litet videoklipp från kvällen

Efter showen var det dags för disco med DJ och han spelade såna där “gamla godingar” som man inte hört på evigheter så det var kul!

Strax efter 23 åkte vi hem till Bojsen och hämtade upp Paulina och sen åkte vi in till stan och mötte upp Johanna mfl på Kingen. Kom hem runt tre och stupade i säng efter en lång vecka och trevlig kväll.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 165
  • 739
  • 403 050
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök